Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
4,50 €

Ειδικός ενδιάμεσος πάτος 150mm για την προστασία του τριβείου απο σταγόνες νερού. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους τριβείων.

Ποσότητα:
6,50 €

Κόλλα αυτοκαθαριζόμενη. Tο SikaLastomer 710 είναι βουτυλική σφραγιστική πάστα που δεν κρεμάει και περιέχει διαλύτες. Το προϊόν μπορεi να χρησιμοποιηθεί για την πλαστική σφράγιση αρμών στον βιομηχανικό τομέα. Το SikaLastomer 710 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πλαστική σφράγιση με πιθανότητα μελλοντικής αποσυναρμολόγησης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες κατασκευής λεωφορείων, φορτηγών, αυτοκινήτων και στη ναυτιλία.

Ποσότητα:
7,01 €

Κόλλα για κολλητά παρ-μπρίζ. Ταχυστέγνωτη κόλλα πολυουρεθάνης για την συγγόλληση όλων των κολλητών παρ-μπρίζ του αυτοκινήτου.

Ποσότητα:
7,56 €

Κόλλα Καθρέπτη/Παρμπρίζ. Κιτ συγκόλλησης καθρέπτη/παρμπρίζ. Ο γρήγορος τρόπος για τη συγκόλληση καθρέπτη στο παρμπρίζ. Κολλάει επίσης μέταλλο με γυαλί.

Ποσότητα:
available.png
7,86 €

χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την πρόσφυση σε κρύσταλλα απλά και με κεραμική επικάλυψη, σε πλαστικά, μέταλλα, πολυεστέρα (GRP). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική επιδιόρθωση βαφών και γδαρσιμάτων .

Ποσότητα:
7,86 €

Το Sika Activator χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ενίσχυση πρόσφυσης σε γυαλί, γυαλί με κεραμική επικάλυψη, κομμένες παλιές πολυουρεθανικές κόλλες, βαμμένα κρύσταλλα ή λαμαρίνες κτλ.

Ποσότητα:
8,20 €

Κόλλα παρ-μπρίζ. Συγκόλληση παρμπρίζ και παραθύρων σε κάθε τύπο οχήματος, συμβατά με τις απαιτήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Ιδανικό για όλα τα τζάμια των αυτοκινήτων

Ποσότητα:
8,27 €

Κόλλα παρ-μπρίζ. Το Sikaflex 256 αποτελεί μια οικονομική λύση συγκόλλησης παρμπρίζ με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλή εφαρμογή ακόμη και σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες

Ποσότητα:
10,68 €

Ενός συστατικού αστάρι πρόσφυσης για παρμπριζ και αμαξώματα.

Ποσότητα: