Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
Μη διαθέσιμο

Εξαλείφει "Αράχνες" και σημάδια απο πετσέτα, τελειοποιώντας το χρώμα.Το τελικό στάδιο πρίν το κέρωμα για μέγιστη στιλπνότητα με βαθιές, υγρές αντανακλάσεις.Προσδίδει πλούσια "υγρή" όψη και προσθέτει βάθος στο χρώμα, ιδιαίτερα στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα.

Ποσότητα:
4,70 €

Sonax Κρέμα Καθαρισμού Για Χρώμιο-Αλουμίνιο. Γυαλιστικό για αλουμίνιο και μεταλλικά διακοσμητικά όπως ο χαλκός, μπρούτζος και χρώμιο. Αφαιρεί τη σκουριά και τη μαυρίλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαλύει ρύπους και σκουριές και επαναφέρει την αρχική λάμψη. Αφήνει ένα προστατευτικό φίλμ.

Ποσότητα:
available.png
5,85 €

Κρέμα Για Γρατζουνιές. Εξαφανίζει τις γρατζουνιές από το χρώμα. Αφαιρεί ξένα χρώματα από το χρώμα του αυτοκινήτου. Αφαιρεί κατεστραμένο από τον καιρό χρώμα προετοιμάζοντας την επιφάνεια για γυάλισμα.

Ποσότητα:
7,07 €

Sonax Αφαιρετικό Γρατζουνιάς Πλαστικών. Αλοιφή για γρατσουνιές σε διάφανα πλαστικά, εξαφανίζει τις γρατζουνιές από πλαστικά παρμπριζ σε γκαμπριολέτ, φανάρια, φέρινγκ μηχανών, τζάμια από τροχόσπιτα και σκάφη.

Ποσότητα:
10,08 €

Κερί Προστασίας Αυτοκινήτου. Έχει μεγάλη διάρκεια. Δίνει ομοιόμορφο φινίρισμα και υψηλή γυαλάδα. Περιέχει κερί Carnauba για μεγαλύτερη προστασία.

Ποσότητα:
12,10 €

Ειδική αλοιφή για το ξεθάμπωμα κιτρινισμένων φαναριών.Αφαιρεί μικρές και μεσαίες γρατζουνιές και αποκαθιστά την αρχική διαύγεια.

Ποσότητα:
12,10 €

Αλοιφή Αφαίρεσης Γρατζουνιών 3Μ. Αφαιρεί με ασφάλεια και σιγουριά τις μικρο-γρατζουνιές.Αφήνει την επιφάνεια καθαρή και λαμπερή.

Ποσότητα:
12,60 €

Κερί Προστασίας Αυτοκινήτου. Δίνει γυαλάδα που διαρκεί. Προστατεύει την γυαλάδα και το χρώμα.Ιδανικό για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κ.α.

Ποσότητα:
13,00 €

Σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί.Αφήνει βαθιά στιλπνότητα και "φρεσκοκηρομένη" γυαλάδα.Καταπληκτικός αφρός που απομακρύνει αποτελεσματικά σκόνες, βρωμιές και ρύπους.

Ποσότητα: