Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Νέας τεχνολογίας δίσκος μικροινών για αφαίρεση μέτριων ατελειών απο την επιφάνεια χωρίς "αράχνες"-εγγυημένα.Ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση κοψίματος.Άριστα αποτελέσματα για χρήση με την κοπτική αλοιφή DA Microfiber Correction Compound.

Ποσότητα:

Νέας τεχνολογίας δίσκος για φινίρισμα υψηλής γυαλάδας. Εξαιρετικό τελείωμα, για χρήση με κερί DA Microfiber Finishing Wax.

Ποσότητα:
Μη διαθέσιμο

Εξαλείφει "Αράχνες" και σημάδια απο πετσέτα, τελειοποιώντας το χρώμα.Το τελικό στάδιο πρίν το κέρωμα για μέγιστη στιλπνότητα με βαθιές, υγρές αντανακλάσεις.Προσδίδει πλούσια "υγρή" όψη και προσθέτει βάθος στο χρώμα, ιδιαίτερα στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα.

Ποσότητα:
2,72 €

Μαξιλάρι Ελαστικό Δραπάνου. Χρησιμοποιείται σαν βάση για τη γούνα γυαλίσματος.

Ποσότητα:
3,00 €

Σφουγγάρι Γυαλίσματος 76 mm x 25mm. Ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξάλειψη επιφανειακών σημαδιών και ατελειών. Κατάλληλο για το καθαρισμό των φαναριών του αυτοκινήτου.

Ποσότητα:
3,03 €

Κετσές Με Αξονάκι Για καθαρισμό Μετάλλων Κετσές κατάλληλος για καθαρισμό και γυάλισμα επιφανειών από γυμνό αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο. Με αξονάκι για εφαρμογή στο δράπανο.

Ποσότητα:
3,52 €

Σφουγγαράκι για την εφαρμογή γυαλιστικών στην επιφάνεια του χρώματος

Ποσότητα:
4,03 €

Πανί Από Μικροίνες. Μαζεύει αποτελεσματικά την σκόνη και έχει πολύ απαλή υφή. Ειδικό για εφαρμογή σε χρώμα αυτοκινήτου, χρωμιομένες και κρυστάλλινες επιφάνειες, όπως επίσης και στο ταμπλό. Δεν χαράζει τις επιφάνειες. Μπορεί να πλυθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.

Ποσότητα:
4,70 €

Sonax Κρέμα Καθαρισμού Για Χρώμιο-Αλουμίνιο. Γυαλιστικό για αλουμίνιο και μεταλλικά διακοσμητικά όπως ο χαλκός, μπρούτζος και χρώμιο. Αφαιρεί τη σκουριά και τη μαυρίλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαλύει ρύπους και σκουριές και επαναφέρει την αρχική λάμψη. Αφήνει ένα προστατευτικό φίλμ.

Ποσότητα: