Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,81 €

Κερόπανο μπλέ με κυψελώδη επιφάνεια για τον εγκλωβισμό της σκόνης. Ειδικά Σχεδιασμένο για υδατοδυαλυτα χρώματα. δε στεγνώνει και δεν αφήνει χνούδι. Δεν περιέχει Σιλικόνη. Περιεκτικότητα σε κερί: Χαμηλή.

Ποσότητα:
1,50 €

Κερόπανο Κυματιστό. Για αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης. Δε στεγνώνει και δέν αφήνει χνούδι. Δε περιέχει σιλικόνη. Υψηλή περιεκτικότητα σε κερί.

Ποσότητα:
1,92 €

Βετέξ Καθαρισμού Επαγγελματικό Υψηλής Απορροφητικότητας-Ένα βετέξ απορροφά 15 φορές το βάρος του. Φυσικό προϊόν, κατασκευασμένο από βαμβάκι και κυτταρίνη. Βιοαποικοδομήσιμο- Οικολογικό προϊόν

Ποσότητα:
available.png
2,00 €

Κερόπανο Ιδανικό για καθάρισμα των επιφανειών πριν από την βαφή. Το μη υφασμένο υλικό μαζεύει και κρατάει σκόνες και σωματίδια χωρίς να αφήνει υπολείμματα που κολλάνε στην επιφάνεια εργασίας ή τα χέρια.

Ποσότητα:
4,03 €

Αντισιλικόνη Σε Σπρέι. Ειδικό καθαριστικό για την απομάκρυνση ελαίων,κοιλίδων, σιλικόνης απο την επιφάνεια πρίν τη βαφή.

Ποσότητα:
5,84 €

Καθαριστικό Αντισιλικόνης. Ειδικός διαλύτης κατάλληλος για τον καθαρισμό των επιφανειών που πρόκειται να ασταρωθούν ή να βαφούν, ώστε να αποφύγουμε το κίνδυνο δημιουργίας κρατήρων σιλικόνης.

Ποσότητα:
9,57 €

Χαρτί Καθαρισμού 3kg

Ποσότητα:
11,27 €

Πανί Καθαρισμού κατασκευασμένο απο 100% Πολυπροπυλένιο. Εξαιρετικά απορροφητικά. Μαζεύει γρήγορα το πετρέλαιο, το νερό και τα λιπαντικά. Καθαρίζει τέλεια τραβώντας προς τα επάνω το λίπος, τη σκόνη, την πίσσα, τη βρωμιά και τις προσμείξεις μακριά από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Αντοχής σε διαλυτικά. Ιδανικό για χρήση με degreaser πριν από τη διαδικασία βαφής.

Ποσότητα:
12,09 €

Καθαριστικό Απολιπαντικό. Προϊόν προετοιμασίας για την αφαίρεση λαδιών, κεριών και λίπους πριν από κάθε εργασία. Χρησιμοποιείται επίσης για την απομάκρυνση του στατικού φορτίου από πλαστικά μέρη.

Ποσότητα: