Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση του χρώματος μονής επίστρωσης Sikkens Autocoat BT LV 351. Συμμετέχει στη διάλυση σε ποσοστό 30%.

Ποσότητα:

Διαλυτικό κατάλληλο για την διάλυση του χρώματος μονής επίστρωσης Sikkens Autocoat BT. Συμμετέχει στην αραίωση σε ποσοστό 35%.

Ποσότητα:
4,03 €

Διαλυτικό Σβησίματος Σε Σπρέι. Ειδικό διαλυτικό σε μορφή αεροζόλ κατάλληλο για τη διάλυση άχνας σε περιοχές σβησιμάτων κατά τη διάρκεια της βαφής

Ποσότητα:
4,54 €

Διαλυτικό Nitro. Άριστος διαλύτης για χρώματα και βερνίκια Νίτρου, καθώς επίσης σουρφασέρ Νίτρου και γεμιστικά αστάρια ενός συστατικού. Κατάλληλο επίσης για καθαρισμό εργαλείων και πιστολιών βαφής. ΔΕΝ περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες.

Ποσότητα:
5,74 €

Πολυεστερικό Διαλυτικό Διαλυτικό κατάλληλο για τη αραίωση πολυεστερικών στόκων πιστολιού . Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν για την εφαρμογή πολυεστερικών προϊόντων

Ποσότητα:
6,35 €

Ακρυλικό 2Κ Διαλυτικό Αργό κατάλληλο για την αραίωση προϊόντων που περιέχουν ακρυλικές ρητίνες (Ακρυλικά υποστρώματα π.χ Ακρυλικά Αστάρια, 2Κ ακρυλικά χρώματα). Αραιώνει πολύ καλά και δίνει τέλεια γλασσαρισμένη επιφάνεια χωρίς να επιμηκύνει το χρόνο στεγνώματος. Χρησιμοποιείται επίσης για τον καθαρισμό των εργαλείων μετά τη χρήση Ακρυλικών Υποστρωμάτων ή Χρωμάτων.

Ποσότητα:
6,50 €

Ακρυλικό Διαλυτικό για την Αραίωση Ακρυλικών Υλικών

Ποσότητα:
6,55 €

Ακρυλικό 2K Διαλυτικό Normal. Ειδικό διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση προιόντων που περιέχουν πολυουρεθανικές ρητίνες (Ακρυλικά υποστρώματα, Ακρυλικά χρώματα). Αραιώνει πολύ καλά και δίνει τέλεια γλασαρισμένη επιφάνεια χωρίς να επιμηκύνει το χρόνο στεγνώματος. Χρησιμοποιείται επίσης και για τον καθαρισμό των εργαλείων μετά τη χρήση ακρυλικών υποστρωμάτων/χρωμάτων.

Ποσότητα:
7,40 €

Διαλυτικό Σβησίματος. Ειδικό διαλυτικό κατάλληλο για τη διάλυση της άχνας σε περιοχές σβησιμάτων κατά τη διάρκεια της βαφής.

Ποσότητα: