Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Σκληρυντής κατάλληλλος για τη σκλήρυνση του χρώματος μονής επίστρωσης Sikkens AutoCoat BT LV 351. Συμμετέχει στην αραίωση του χρώματος σε ποσοστό 40%.

Ποσότητα:

Σκληρυντής κατάλληλος για τη σκλήρυνση του χρώματος μονής επίστρωσης Sikkens Autocoat BT. Συμμετέχει στην αραίωση σε ποσοστό 25%.

Ποσότητα:

Σκληρυντής χρώματος νερού. Ειδικό Πρόσθετο της σειράς Autowave για εφαρμογές κάτω από το καπό, καλλιτεχνικές εργασίες, εφαρμογές πολλών αποχρώσεων και για την ικανοποίηση των προδιαγραφών ορισμένων κατασκευαστών.

Ποσότητα:
5,25 €

Γρήγορος Σκληρυντής για 2Κ Αστάρια

Ποσότητα:
8,56 €

Σκληρυντής Βερνικιού Dynacoat. Κατάλληλο για το στέγνωμα του Βερνικιού Dynacoat Clear 6000 Antiscratch & Dynacoat Clear 3000 Antiscartch

Ποσότητα:
9,99 €

Σκληρυντής για το βερνίκι Etalon UHS 500ml

Ποσότητα:
11,09 €

Σκληρυντής Βερνικιού Dynacoat Clear 9000

Ποσότητα:
13,40 €

Σκληρυντής Υδατοδυάλιτων Χρωμάτων. Σκληρυντής ειδικά σχεδιασμένος για να δίνει στο υδατοδυάλιτο Χρώμα Aqua-Body εξαιρετικές μηχανικές αντοχές καθώς και αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Για χρήση σε εσωτερικές μεταλλικές επιφάνειες όπως κάτω απο το καπό, όπου δεν θα εφαρμοστεί βερνίκι.

Ποσότητα:
15,93 €

Σκληρυντής Γρήγορος 2Κ Υλικων. Ισοκυανικός Γρήγορος σκληρυντής 2Κ Ασταριών, Ακρυλικών χρωμάτων μονής επίστρωσης όπως επίσης και Ακρυλικών βερνικιών.

Ποσότητα: