Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,83 €

Πολυεστερικό Στόκος δύο συστατικών κατάλληλος για το γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών των μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου. Κατάλληλος και για ατσάλι.

Ποσότητα:
4,03 €

Στόκος Δύο Συστατικών για το γέμισμα ανωμαλιών και βαθουλωμάτων στην επιφάνεια πλαστικών μερών του αυτοκινήτου πρίν τη βαφή

Ποσότητα:
5,51 €

Ψιλός στόκος 1Κ. Ιδανικός για να γεμίζει μικρές γρατζουνιές, χτυπήματα απο πετραδάκια, τρυπούλες και βαθουλώματα.Εφαρμόζεται και πάνω απο το αστάρι για να καλύψει μικρές ατέλειες. Καλή πρόσφυση σε χάλυβα και παλιές βαφές.

Ποσότητα:
7,06 €

Στόκος Γενικής Χρήσης δύο συστατικών για γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών στην επιφάνεια μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου πριν τη βαφή.Κατάλληλος και για ατσάλι.

Ποσότητα:
8,30 €

Πολυεστερικός Στόκος Για Πλαστικούς Προφυλακτήρες. Μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς προηγούμενο τρίψιμο. Τρίβεται πολύ εύκολα δίνοντας μία τέλεια επιφάνεια χωρίς πόρους και χωρίς να γεμίζει το γυαλόχαρτο. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας έχει άριστες μηχανικές ιδιότητες.

Ποσότητα:
8,49 €

Στόκος με κόκκους αλουμινίου.Παρέχει ανθεκτικότητα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μηχανική αντοχή σε μεταλλικές επιφάνειες συμπεριλαμβανομένου του γαλβανισμένου χάλυβα και του αλουμινίου. Δε μπουκώνει το γυαλόχαρτο.Αφήνει λεία επιφάνεια χωρίς ατέλειες.

Ποσότητα:
8,57 €

Σιδηρόστοκος Γενικής χρήσης για όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-ανοξείδωτο-κοινά μέταλλα-χρώμιο). Εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σα γεμιστικός είτε σα ψιλός σιδηρόστοκος που σημαίνει οτι είναι κατάλληλος για επαναστοκάρισμα ή επιδιόρθωση μικρών ατελειών.

Ποσότητα:
8,87 €

Πολυεστερική Ρητίνη Δύο Συστατικών για τον εμποτισμό υαλόπανων και πετρονημάτων, για την επισκευή και την κάλυψη οπών σε σκουριασμένες επιφάνειες καθώς και για την επισκευή πολυεστερικών εξαρτημάτων.

Ποσότητα:
10,68 €

Πολυεστερικός Στόκος με Ίνες Γυαλιού Δύο Συστατικών.Λόγω της περιεκτικότητάς του σε γυαλί είναι κατάλληλο τόσο για το γέμισμα μεγάλων βαθουλωμάτων όσο και για την επικάλυψη σάπιων και τρύπιων επιφανειών του αμαξώματος. Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται εύκολα

Ποσότητα: