Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
5,54 €

Σπρέι Ακρυλικό Βερνίκι. Διαυγέστατο υψηλής γυαλάδας βερνίκι ακρυλικής ποιότητας. Λόγω των υψηλών στερεών δίνει μεγάλο πάχος φιλμ, άριστο γλασσάρισμα και υψηλή γυαλάδα και είναι κατάλληλο για υψηλής ποιότητας ολικές ή μερικές βαφές.

Ποσότητα:
9,08 €

Σπρέι Βερνίκι Ενός Συστατικού. Υψηλής γυαλάδας βερνίκι ενός συστατικού ιδανικό για όλες τις επιφάνειες. Γρήγορο στέγνωμα.

Ποσότητα:
13,60 €

Βερνίκι δύο Συστατικών. Λόγω των υψηλών στερεών δίνει μεγάλο πάχος φιλμ, άριστο γλασσάρισμα και υψηλή γυαλάδα και είναι κατάλληλο για υψηλής ποιότητας ολικές ή μερικές βαφές.

Ποσότητα:
13,60 €

HS Βερνίκι Δύο Συστατικών για την επαναβαφή αυτοκινήτων.

Ποσότητα:
13,62 €

Το Dynacoat Clear 6000 HS AS είναι ένα βερνίκι κορυφαίας κλάσης, με καταπληκτικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και μελώματος και μικρούς χρόνους στεγνώματος. Είναι το προϊόν που επιλέγεται για επαγγελματικά αποτελέσματα. Ένα βερνίκι με πολλαπλές χρήσεις, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πάνω σε υδατοδιαλυτά όσο και συμβατικά χρώματα διπλής, για μικρές και μεγάλες επισκευές, σε διάφορες συνθήκες. Δυο επιστρώσεις είναι αρκετές για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το Clear 6000 HS AS είναι πολύ εύκολο στην ...

Ποσότητα:
13,62 €

Βερνίκι Δύο συστατικών για χρήση πάνω σε υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής. Για τοπικές επισκευές έως και γενικές επαναβαφές σε όλες τις συνθήκες εφαρμογής. Το Dynacoat Clear 9000 έχει εξαιρετική γυαλάδα, εμφάνιση και αντοχή και στεγνώνει γρήγορα.

Ποσότητα:
14,50 €

Ακρυλικό Βερνίκι Δύο Συστατικών Υψηλών Στερεών UHS. Προστατεύει από ηλιακή ακτινοβολία UV. Για βαφή κομματιών ή ολική επαναβαφή.

Ποσότητα:
16,49 €

Εξαιρετικά ταχυστέγνωτο βερνίκι δύο συστατικών, Ιδανικό για βαφή κομματιών και μικροεπισκευές. Η ταχύτητα και η εμφάνιση είναι τα κύρια προσόντα του.

Ποσότητα:
18,14 €

Αντιχαρακτικό Βερνίκι Δύο Συστατικών σχεδιασμένο για γενική χρήση. Έχει εξαιρετικό μέλωμα και γυαλάδα, καθώς και ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα.

Ποσότητα: