Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
Μη διαθέσιμο

Εξαλείφει "Αράχνες" και σημάδια απο πετσέτα, τελειοποιώντας το χρώμα.Το τελικό στάδιο πρίν το κέρωμα για μέγιστη στιλπνότητα με βαθιές, υγρές αντανακλάσεις.Προσδίδει πλούσια "υγρή" όψη και προσθέτει βάθος στο χρώμα, ιδιαίτερα στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα.

Ποσότητα:
2,62 €

Σπρέι Γυαλιστικό Ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων πλαστικών τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.

Ποσότητα:
3,00 €

Ισχυρό καθαριστικό φρένων με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες.Απομακρύνει τα υπολείμματα απο τα τακάκια, λάδια,γράσσο & σκόνη δρόμου.Δε διαβρώνει.

Ποσότητα:
3,03 €

Υγρά Μαντηλάκια Για τον Καθαρισμό του Ταμπλό Αυτοκινήτου.Αφήνει μια φυσική λάμψη.Γρήγορος και αποτελεσματικός καθαρισμός.Συλλέγει τη σκόνη και τη βρωμιά χωρίς κόπο

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι σιλικόνης για λίπανση και προστασία πλαστικών ή ελαστικών τμημάτων. Εμποδίζει το τρίξιμο και τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα. Απωθεί το νερό.Εξαίρετη μηχανική και θερμική σταθερότητα.

Ποσότητα:
3,22 €

Σφουγγάρι πλυσίματος αυτοκινήτου διπλής όψης Ιδιαίτερα απορροφητικό. Αποτελείται από δύο τμήματα, ένα για το χρώμα και ένα για την έντονη βρωμιά.Μεγάλη διάρκεια ζωής. Εργονομικό σχήμα για σωστό κράτημα.

Ποσότητα:
3,53 €

Σπρέυ Καθαρισμού Υφασμάτινων Επιφανειών

Ποσότητα:
4,03 €

Πανί Από Μικροίνες. Μαζεύει αποτελεσματικά την σκόνη και έχει πολύ απαλή υφή. Ειδικό για εφαρμογή σε χρώμα αυτοκινήτου, χρωμιομένες και κρυστάλλινες επιφάνειες, όπως επίσης και στο ταμπλό. Δεν χαράζει τις επιφάνειες. Μπορεί να πλυθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.

Ποσότητα:
4,54 €

Σπρέι Καθαριστικό Κλιματισμού. αποτελεσματικό σπρέι για την ανανέωση και τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού και της κυκλοφορίας του αέρα στα οχήματα.

Ποσότητα: