Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,52 €

Ύφασμα αποτελούμενο από πολύ λεπτές ίνες γυαλιού το οποίο μορφοποιείται και εμποτίζεται ευκολότερα από κάθε άλλο υαλοΰφασμα και θεωρείται το βασικότερο υλικό ενίσχυσης (οπλισμός) οποιασδήποτε πολυεστερικής κατασκευής και εμποτίζεται σχεδόν με όλους τους τύπους ρητινών, αποδίδοντας υψηλές μηχανικές αντοχές στο τελικό προϊόν και εύκολη εφαρμογή κατά τη χρήση.

Ποσότητα:
6,55 €

Πολυεστερική ρητίνη γενικής χρήσης για εμποτισμό υαλουφασμάτων(Fiberglass). Κατάλληλος για κατασκευή & επισκευή πολυεστερικών σκαφών, τοπικές ενισχύσεις, πλαστικοποίηση ξύλινων σκαφών,καθώς και για εφαρμογές σε αυτοκίνητα, βυτία, δεξαμενές κ.α.

Ποσότητα:
8,06 €

Υαλούφασμα ειδικών πολύ ψιλών πλέξεων με χαμηλά βάρη και με πολύ μικρά πάχη. Μοιάζει με λευκό λεπτό μεταξωτό σεντόνι και περιγράφεται και ως «μαντηλάκι». Πολύ εύκολο στην διαμόρφωση του γιατί είναι πολύ εύκαμπτο. Προσφέρει ομοιόμορφη δύναμη στην κατασκευή και πολύ μικρό πάχος. Εμποτίζεται με όλες τις ρητίνες.Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευές και επισκευές οι οποίες απαιτούν μεγάλες αντοχές, χαμηλό βάρος, μικρό πάχος και τέλειο φινίρισμα.

Ποσότητα:
8,87 €

Πολυεστερική Ρητίνη Δύο Συστατικών για τον εμποτισμό υαλόπανων και πετρονημάτων, για την επισκευή και την κάλυψη οπών σε σκουριασμένες επιφάνειες καθώς και για την επισκευή πολυεστερικών εξαρτημάτων.

Ποσότητα: