Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,62 €

Αποκαπνιστικοί Κύβοι Σόμπας-Τζακιού για σόμπες πετρελαίου – ξύλου και τζάκια σε κύβους.

Ποσότητα:
4,54 €

Διαλυτικό Nitro. Άριστος διαλύτης για χρώματα και βερνίκια Νίτρου, καθώς επίσης σουρφασέρ Νίτρου και γεμιστικά αστάρια ενός συστατικού. Κατάλληλο επίσης για καθαρισμό εργαλείων και πιστολιών βαφής. ΔΕΝ περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες.

Ποσότητα:
5,05 €

Αφαιρετικό Σκουριάς. Υδατοδιάλυτο προϊόν, ειδικό για τη διαλυτοποίηση και αφαίρεση της σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης και για την αφαίρεση της σκουριάς από μωσαϊκά και μάρμαρα.

Ποσότητα:
5,06 €

Σπρεύ Διαβρωτικό Καθαριστικό Χρωμάτων. Αποτελεσματικό εργαλείο για την αφαίρεση παλιών στρωμάτων βερνικιού απο επιφάνειες πέτρας, μπετόν, ασφάλτου, μετάλλου και ξύλου

Ποσότητα:
5,95 €

Καθαριστικό Τζαμιού Σόμπας-Τζακιού. Ειδικό προϊόν για να καθαρίζει τις επικαθήσεις μαυρίλας και την κρούστα καπνού που δημιουργούνται στα τζάμια των ενεργειακών τζακιών και στις πόρτες από τις σόμπες. Η ειδική του σύνθεση ενεργεί γρήγορα εκεί όπου τα κανονικά οικιακά απορρυπαντικά είναι ανίσχυρα. Δεν καταστρέφει τα μέρη του τζακιού. Ιδανικό για ενεργειακά τζάκια

Ποσότητα:
6,80 €

Καθαριστικό Μούχλας σε Σπρέι Καθαρίζει την μούχλα σε τοίχους, αρμούς πλακάκια, ξύλινες επιφάνειες.

Ποσότητα:
9,57 €

Καθαριστικό Κορμός Τζακιών. Καθαρίζει την καμινάδα και εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία αυτής χωρίς τον κίνδυνο να πιάνει φωτιά. Βελτιώνει την καύση και το τράβηγμα του τζακιού. Είναι το κατάλληλο προϊόν για να μείνει αποτελεσματική η καμινάδα σε κάθε είδος τζάκια και σε σόμπες με ξύλο ή κάρβουνα. Η δράση τους μαλακώνει και διαλύει τις επικαθήσεις αποτρέποντας επικίνδυνα βουλώματα. Βελτιώνει την απόδοση και κάνει πιο ασφαλές το τζάκι.

Ποσότητα:
23,39 €

Σταθεροποιητικό Σκουριάς.Ειδικό προιόν για τη σταθεροποίηση της σκουριάς. Εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπει τη σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή. Ενισχύει την επιφάνεια αυξάνοντας τις μηχανικές αντοχές και παρατείνοντας το χρόνο προστασίας της. μειώνει το χρόνο και τα έξοδα εργασίας αφού αποτρέπει το τρίψιμο με γυαλόχαρτο.

Ποσότητα: