Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
1,71 €

Σιλικόνη Γενικής Χρήσης 80ml Για την σφράγιση, σύνδεση και στεγανοποίηση των περισσότερων υλικών. Για εφαρμογές σε είδη υγιεινής, σε νεροχύτες, σε γυαλί και στις περισσότερες στεγνές μή πορώδεις επιφάνειες οι οποίες είναι καθαρές απο σκόνη, λάδια και νερό.

Ποσότητα:
2,21 €

Σιλικόνη Αντιμουχλική και ανθεκτική στην U.V. ακτινοβολία. Μόνιμα ελαστική μετά τον πολυμερισμό της. Δε χάνει το χρώμα της.

Ποσότητα:
2,32 €

Κόλλα Στιγμής Γενικής Χρήσης 3g. Κολλάει τα πάντα...για πάντα. Ιδανική για μέταλλο, λάστιχο, κεραμικά, πλαστικά(εκτός πολυαιθυλένιο και τεφλόν) , κοσμήματα.

Ποσότητα:
3,72 €

Μονωτικό / συγκολλητικό υλικό για να μονώσετε ή να κολλήσετε κάτω από όλες τις συνθήκες που συνδυάζει υψηλή ελαστικότητα.

Ποσότητα:
4,33 €

Συγκολλητικό/Μονωτικό Το Fix All Crystal είναι το τέλειο προϊόν για τους οπαδούς τους «Κάντο Μόνο σου»

Ποσότητα:
4,53 €

Σπρέι Κόλλα Γενικής Χρήσης. Κατάλληλη για κόλληση χαρτιού, Χαρτονιού, ξύλου, υφάσματος και διαφόρων ειδών πλαστικών.

Ποσότητα:
4,54 €

Αρμόκολλα πολυουρεθάνης/Πολυουρεθανική Σιλικόνη. Ιδανική για συγκολλήσεις μεταλλικών επιφανειών. Άριστη συγκόλληση σε οικοδομικά υλικά τα οποία έχουν διαφορετικούς συντελεστές συστολής διαστολής λόγω της μεγάλης ελαστικότητας. Ιδανική επίσης για εφαρμογές σε κουφώματα αλουμινίου & ξύλου.

Ποσότητα:
4,64 €

Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας. Πυράντοχο Σφραγιστικό Υλικό αντοχής έως 1500οC. Σε μαύρο χρώμα αλλά μπορεί και να βαφτεί. Δε σπάει και δέ θρυματίζεται αφού στεγνώσει. Για το Σφράγισμα αρμών εκτεθημένων σε υψηλές θερμοκρασίες και άμεσα στη φλόγα. Για φούρνους, τζάκια, καυστήρες, σόμπες κ.α

Ποσότητα:
5,56 €

Πιστόλι Σιλικόνης

Ποσότητα: