Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,31 €

Δίσκοι λειάνσεως Ξηράς τριβής. Χρησιμοποιείται για λείανση σιδηρόστοκου, πολυεστέρα,ασταριού, εργοστασιακών ασταριών,για αφαίρεση σκουριάς, για ματάρισμα επιφανειών προς βάψιμο καθώς για εξαφάνιση του φαινομένου του πορτοκαλιού χαρίζοντας σας μία τέλεια επιφάνεια

Ποσότητα:
0,41 €

Δίσκοι λειάνσεως Χράτς 3M Hookit 255+ Gold με 15 τρύπες αναρρόφησης αέρα. επιταχύνουν τη λείανση, προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα και ελαττώνουν τη μεταφερόμενη σκόνη.

Ποσότητα:
0,51 €

Δίσκος Fiber 115mm. Ιδανικό για τρίψιμο μετάλλων, σιδήρου, συγκολλήσεων και γενικά δύσκολων και απαιτητικών επιφανειών. Το φιμπερ έχει την ικανότητα να συγκρατεί την σκόνη, απαραίτητη ιδιότητα για αφαίρεση βερνικιού, σκουριάς, συγκολλήσεων και απαιτητικών επιφανειών.

Ποσότητα:
0,60 €

Γυαλόχαρτα Hookit πολύτρυπα (Multihole) 150mm. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή κοπτικότητα και αντοχή. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει το μπούκωμα του γυαλόχαρτου.

Ποσότητα:
1,04 €

Δίσκος Κοπής Σιδήρου Benman

Ποσότητα:
1,05 €

Δίσκος Κοπής Μαρμάρου - CD Benman

Ποσότητα:
1,51 €

Δίσκοι Σκότς Μπράιτ. Δίσκοι αυξημένης αντοχής για δυσπρόσιτα σημεία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στεγνοί ή με νερό. Για χρήση με το χέρι ή το τριβείο. Διατίθενται σε VeryFine-MicroFine-UltraFine

Ποσότητα:
1,61 €

Δίσκος Κοπής INOX-CD Benman

Ποσότητα:
available.png
1,64 €

Δίσκοι λειάνσεως ξηράς τριβής για τελικό τρίψιμο πριν το βάψιμο, για σβήσιμο των τρεξιμάτων του χρώματος, την εξαφάνιση του «πορτοκαλιού» από το χρώμα ή το gelcoat και για επαναφορά ξεθωριασμένου χρώματος και gelcoat σε συνδυασμό με τις αλοιφές.

Ποσότητα: