Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,31 €

Γυαλόχαρτα Ξηράς Τριβής. Φύλλα γυαλόχαρτα ιδανικά για ξηρά τριβή πολυεστέρα, σιδηρόστοκο, αστάρια, μέταλλα και πλαστικό. Κοκκομετρία Ρ80-Ρ500.

Ποσότητα:
0,37 €

Γυαλόχαρτο Νερού. Αδιάβροχο ντουκόχαρτο με κόκους απο οξείδιο του αλουμινίου για τρεξίματα απο βαμμένες επιφάνειες και εξαφάνιση του φαινομένου του πορτοκαλιού για λείανση ασταριού και ματάρισμα των επιφανειών προς βάψιμο. Ιδιαίτερα εύκαμπτο χωρίς να τσακίζει και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.

Ποσότητα:
0,61 €

Ντουκόχαρτο 3Μ. Εξαιρετικά κοφτερό. Χρησιμοποιείται κυρίως σε βαφές, γεμιστικά, gel coat και βερνίκια. Η μεγάλη ποικιλία σε νούμερα επιτρέπει εξαιρετικά λεία φινιρίσματα.

Ποσότητα:
0,73 €

Γυαλόχαρτο Πανί για το τρίψιμο μετάλλων και αφαίρεση σκουριάς. Εύκολο τρίψιμο χάρη στο εύκαμπτο και μαλακό πανί του. Τα χοντρά νούμερα ενδείκνυνται για αφαίρεση παλιού βερνικιού από συμπαγές ξύλο.

Ποσότητα:
2,12 €

Λειαντικά Φύλλα Χειρός.Ιδανικά για εφαρμογές λείανσης με το χέρι συμπεριλαμβανομένου τρίψιμο ασταριού, προετοιμασία σβησίματος-βαφής και φινίρισμα βαφής. Κατάλληλο για τρίψιμο πάνελ αλλά και για δυσπρόσιτα σημεία.

Ποσότητα: