Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
4,84 €

Σπρέυ Αντισκωριακό αστάρι. Ταχυστέγνωτη Ποιότητα. Κατάλληλη Βάση για μια ανθεκτική τελική επιφάνεια Χρώματος. Προστατεύει από τη δημιουργία σκουριάς και καλύπτει τα ίχνη του γυαλοχαρτίσματος.

Ποσότητα:
5,05 €

Σπρέυ Zinc Αλουμινίου - Ψευδαργύρου γυαλιστερό απο εποξειδικό εστέρα για τη κατεργασία γαλβανισμένου και ακατέργαστου Χάλυβα. Εξαίρετη πρόληψη της καθοδικής διάβρωσης. Για συγκόληση σημείων. ανθεκτικό σε θερμοκρασία εως 350οC

Ποσότητα:
5,05 €

Αφαιρετικό Σκουριάς. Υδατοδιάλυτο προϊόν, ειδικό για τη διαλυτοποίηση και αφαίρεση της σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης και για την αφαίρεση της σκουριάς από μωσαϊκά και μάρμαρα.

Ποσότητα:
5,05 €

Ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για την βαφή του σασσί αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα.

Ποσότητα:
5,64 €

Αντισκωριακό Αστάρι Μετάλλων απαραίτητο για την προστασία μεταλλικών επιφανειών όπως αμαξώματα, γεωργικά μηχανήματα, κάγκελα και γενικά σιδηρές κατασκευές.

Ποσότητα:
5,74 €

Αστάρι Πρόσφυσης Μετάλλων. Αντισκωριακό ενδιάμεσο αστάρι πρόσφυσης για γαλβανισμένο και ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και κοινά μέταλλα.

Ποσότητα:
5,85 €

Αντισκωριακό Αστάρι Μετάλλων. Ταχυστέγνωτο Αντισκωριακό Αστάρι κατάλληλο για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες όπως γαλβανιζέ, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και γυμνό μέταλλο.

Ποσότητα:
6,05 €

Αντισκωριακό Χρώμα Για Πλαίσια (Σασσί) Αυτοκινήτων.Ειδικό αντισκωριακό υπόστρωμα και τελικό χρώμα, αλκυδικής βάσης, με εφαρμογή στα πλαίσια-σασσί των αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο, σε πετρέλαιο και λάδι μηχανής, στα χτυπήματα και στις τριβές.

Ποσότητα:
7,06 €

Αντισκωριακό Αστάρι χρωμικού Ψευδαργύρου. Συνιστάται για τη βαφή μεταλλικών επιφανειών. Προσφέρει κορυφαία αντισκωριακή προστασία, για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι ελεύθερο χρωμικού ψευδαργύρου. Παρουσιάζει άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα σε μεταλλικές επιφάνειες και παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε έντονα διαβρωτικές συνθήκες, όπως το θαλάσσιο περιβάλλον.

Ποσότητα: