Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
4,84 €

Σπρέυ Αντισκωριακό αστάρι. Ταχυστέγνωτη Ποιότητα. Κατάλληλη Βάση για μια ανθεκτική τελική επιφάνεια Χρώματος. Προστατεύει από τη δημιουργία σκουριάς και καλύπτει τα ίχνη του γυαλοχαρτίσματος.

Ποσότητα:
5,05 €

Σπρέυ Zinc Αλουμινίου - Ψευδαργύρου γυαλιστερό απο εποξειδικό εστέρα για τη κατεργασία γαλβανισμένου και ακατέργαστου Χάλυβα. Εξαίρετη πρόληψη της καθοδικής διάβρωσης. Για συγκόληση σημείων. ανθεκτικό σε θερμοκρασία εως 350οC

Ποσότητα:
5,05 €

Αφαιρετικό Σκουριάς. Υδατοδιάλυτο προϊόν, ειδικό για τη διαλυτοποίηση και αφαίρεση της σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης και για την αφαίρεση της σκουριάς από μωσαϊκά και μάρμαρα.

Ποσότητα:
5,05 €

Ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για την βαφή του σασσί αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα.

Ποσότητα:
5,64 €

Αντισκωριακό Αστάρι Μετάλλων απαραίτητο για την προστασία μεταλλικών επιφανειών όπως αμαξώματα, γεωργικά μηχανήματα, κάγκελα και γενικά σιδηρές κατασκευές.

Ποσότητα:
5,74 €

Αστάρι Πρόσφυσης Μετάλλων. Αντισκωριακό ενδιάμεσο αστάρι πρόσφυσης για γαλβανισμένο και ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και κοινά μέταλλα.

Ποσότητα:
5,85 €

Αντισκωριακό Αστάρι Μετάλλων. Ταχυστέγνωτο Αντισκωριακό Αστάρι κατάλληλο για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες όπως γαλβανιζέ, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και γυμνό μέταλλο.

Ποσότητα:
6,05 €

Αντισκωριακό Χρώμα Για Πλαίσια (Σασσί) Αυτοκινήτων.Ειδικό αντισκωριακό υπόστρωμα και τελικό χρώμα, αλκυδικής βάσης, με εφαρμογή στα πλαίσια-σασσί των αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο, σε πετρέλαιο και λάδι μηχανής, στα χτυπήματα και στις τριβές.

Ποσότητα:
7,06 €

Αντισκωριακό Αστάρι Φωσφορικού Ψευδαργύρου. Συνιστάται για τη προστασία μεταλλικών επιφανειών. Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση και προσφέρει άριστη αντισκωριακή προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποσότητα: