Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,51 €

Δίσκος Fiber 115mm. Ιδανικό για τρίψιμο μετάλλων, σιδήρου, συγκολλήσεων και γενικά δύσκολων και απαιτητικών επιφανειών. Το φιμπερ έχει την ικανότητα να συγκρατεί την σκόνη, απαραίτητη ιδιότητα για αφαίρεση βερνικιού, σκουριάς, συγκολλήσεων και απαιτητικών επιφανειών.

Ποσότητα:
0,73 €

Γυαλόχαρτο Πανί για το τρίψιμο μετάλλων και αφαίρεση σκουριάς. Εύκολο τρίψιμο χάρη στο εύκαμπτο και μαλακό πανί του. Τα χοντρά νούμερα ενδείκνυνται για αφαίρεση παλιού βερνικιού από συμπαγές ξύλο.

Ποσότητα:
1,04 €

Scotch Brite. Άριστο μη υφασμένο υλικό σε φύλλα κατάλληλο για το γυάλισμα μεταλλικών επιφανειών καθώς και το ματάρισμα χρωμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στις βιομηχανίες επισκευής αυτοκινήτων, μετάλλου, ξύλου, πέτρας κτλ.

Ποσότητα:
2,02 €

Συρματόβουρτσα Στρόγγυλη Με Αξονάκι. Για απομάκρυνση χρωμάτων, σκουριάς και για καθάρισμα μετάλλων για δράπανο οικιακής χρήσης

Ποσότητα:
2,02 €

Δίσκος Φτερωτός Benman με Κούρμπα Φ115. Εξαιρετικής Ποιότητας φτερωτός δίσκος με λειαντικό Zirconia Alumina(τεχνιτό Διαμάντι) της VSM. Ιδανικός για ανοξείδωτα και μέταλλα.Φ115

Ποσότητα:
2,02 €

Συρματόβουρτσα Δραπάνου Πινέλο

Ποσότητα:
2,42 €

Benman Συρματόβουρτσα Καμπάνα με Πάσο Φ75. Για τον καθαρισμό χρωμάτων, σκουριάς και καθαρισμό μετάλλων.

Ποσότητα:
3,03 €

Συρματόβουρτσα Καμπάνα Δραπάνου Με Αξονάκι. Για την αφαίρεση χρωμάτων, σκουριάς και για καθάρισμα μετάλλων.

Ποσότητα:
3,03 €

Κετσές Με Αξονάκι Για καθαρισμό Μετάλλων Κετσές κατάλληλος για καθαρισμό και γυάλισμα επιφανειών από γυμνό αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο. Με αξονάκι για εφαρμογή στο δράπανο.

Ποσότητα: