Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
available.png
2,02 €

Γάντια με διπλή επικάλυψη νιτριλίου.Ειδικη αντιολισθητική επίστρωση που προσφέρει σταθερό κράτημα σε αντικείμενα με λάδι. Μαλακή πλέξη για άνεση και αναπνοή του χεριού.Λάστιχο στον καρπό

Ποσότητα:
2,02 €

Γάντια υφασμάτινα με επικάλυψη latex. Aντοχή στην τριβή και στο κόψιμο. Ιδανικά για τζαμάδες, σιδεράδες, ηλεκτρολόγους. Μαλακή πλέξη για άνεση και αναπνοή του χεριού. Λάστιχο στον καρπό.

Ποσότητα:
2,02 €

Μάσκα Προστασίας από Σωματίδια. Παρέχει προστασία στον χρήστη από σωματίδια που δημιουργούνται κατά την διάρκεια εργασιών σε χώρους όπως μηχανουργεία, ξυλουργεία, χωματουργικές και αγροτικές εργασίες.

Ποσότητα:
2,42 €

Μάσκα Προστασίας από Σωματίδια/Σταγονίδια.

Ποσότητα:
2,52 €

Γάντια δερματοπάνινα γενικής χρήσης Benman βαρέως τύπου. Παλάμη από κρούστα μόσχου. Πίσω μέρος γαντιού και μανσέτα από Α' ποιότητας βαμβακερό ύφασμα. Διπλές ραφές. Υπερανθεκτικό και δυνατό.

Ποσότητα:
2,52 €

Γάντια δερματοπάνινα γενικής χρήσης Benman βαρέως τύπου με ενίσχυση. Παλάμη από κρούστα μόσχου. Πίσω μέρος γαντιού και μανσέτα από Α' ποιότητας βαμβακερό ύφασμα. Διπλές ραφές. Υπερανθεκτικό και δυνατό.

Ποσότητα:
4,03 €

Προφίλτρα Σωματιδίων 3Μ 5911. Για προστασία απο στερεά σωματίδια και σταγονίδια. Για τις μάσκες της σειράς 3Μ 6000.

Ποσότητα:
4,54 €

Μάσκα Προστασίας Απο Σωματίδια/Αναθυμιάσεις. διαθέτει στρώμα ενεργού άνθρακα για ανακούφιση από ενοχλητικές οσμές και ερεθισμούς, προφυλάσσοντας τον εργαζόμενο κάτω από το επίπεδο TLV για οργανικούς ατμούς.

Ποσότητα:
5,44 €

Μάσκα Προστασίας Απο Σωματίδια/Αναθυμιάσεις Ενεργού Άνθρακα

Ποσότητα: