Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
1,41 €

Γάζα για το Κλείσιμο Ρωγμών. χρησιμοποιείται στις επιδιορθώσεις των ρωγμών της γυψοσανίδας. Δεν είναι εύκολο να σχιστεί ή να συρρικνωθεί, και μπορεί να κρύψει τις αρθρώσεις, τις ρωγμές και τις τρύπες σε μόνιμη βάση. Μπορεί να στοκαριστεί και να βαφτεί.

Ποσότητα:
1,41 €

Ακρυλικός Στόκος Γενικής Χρήσης με άριστη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες. Παραμένει ελαστικός. Μετά την ξήρανση μπορεί να βαφτεί. Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλά κατασκευαστικά υλικά και λείες επιφάνειες. Κατάλληλη για εργασίες σχετικά με τη μόνωση σε ,τζάμια,σφράγιση σε παράθυρα και πόρτες, σύνδεση και επέκταση των αρμών.

Ποσότητα:
1,71 €

Σιλικόνη Γενικής Χρήσης 80ml Για την σφράγιση, σύνδεση και στεγανοποίηση των περισσότερων υλικών. Για εφαρμογές σε είδη υγιεινής, σε νεροχύτες, σε γυαλί και στις περισσότερες στεγνές μή πορώδεις επιφάνειες οι οποίες είναι καθαρές απο σκόνη, λάδια και νερό.

Ποσότητα:
2,21 €

Σιλικόνη Αντιμουχλική και ανθεκτική στην U.V. ακτινοβολία. Μόνιμα ελαστική μετά τον πολυμερισμό της. Δε χάνει το χρώμα της.

Ποσότητα:
2,62 €

Ελαστομερής Στόκος Ρωγμών και Αρμών.Πολύ ελαστικός ακρυλικός στόκος για στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών σε τοίχους και ταράτσες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και παρακολουθεί εύκολα τις συστολές και διαστολές των ρωγμών.

Ποσότητα:
3,32 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος. Εξαιρετικά λεπτόκοκκος τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα, σπατουλάρισμα και την εξομάλυνση επιφανειών εσωτερικών χώρων πριν το βάψιμο

Ποσότητα:
3,83 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος Πάστα. Έτοιμος στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, για χρήση σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, γυψοσανίδες ή μπετόν. Έχει πολύ καλά γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα με το χέρι και ακόμα ευκολότερα με τριβείο, χωρίς πολύ σκόνη.

Ποσότητα:
4,64 €

Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας. Πυράντοχο Σφραγιστικό Υλικό αντοχής έως 1500οC. Σε μαύρο χρώμα αλλά μπορεί και να βαφτεί. Δε σπάει και δέ θρυματίζεται αφού στεγνώσει. Για το Σφράγισμα αρμών εκτεθημένων σε υψηλές θερμοκρασίες και άμεσα στη φλόγα. Για φούρνους, τζάκια, καυστήρες, σόμπες κ.α

Ποσότητα:
5,03 €

Αφρός Πολυουρεθάνης. Προσφέρει εξαιρετικά θερμικά και ακουστικά χαρακτηριστικά καθώς συγκρατεί τη ζέστη, το κρύο, την υγρασία και τον ήχο. Είναι Κατάλληλη για για τη μόνωση και την πλήρωση σε τρύπες και κοιλότητες,

Ποσότητα: