Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
1,41 €

Ακρυλικός Στόκος Γενικής Χρήσης με άριστη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες. Παραμένει ελαστικός. Μετά την ξήρανση μπορεί να βαφτεί. Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλά κατασκευαστικά υλικά και λείες επιφάνειες. Κατάλληλη για εργασίες σχετικά με τη μόνωση σε ,τζάμια,σφράγιση σε παράθυρα και πόρτες, σύνδεση και επέκταση των αρμών.

Ποσότητα:
1,71 €

Σιλικόνη Γενικής Χρήσης 80ml Για την σφράγιση, σύνδεση και στεγανοποίηση των περισσότερων υλικών. Για εφαρμογές σε είδη υγιεινής, σε νεροχύτες, σε γυαλί και στις περισσότερες στεγνές μή πορώδεις επιφάνειες οι οποίες είναι καθαρές απο σκόνη, λάδια και νερό.

Ποσότητα:
2,21 €

Σιλικόνη Αντιμουχλική και ανθεκτική στην U.V. ακτινοβολία. Μόνιμα ελαστική μετά τον πολυμερισμό της. Δε χάνει το χρώμα της.

Ποσότητα:
4,64 €

Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας. Πυράντοχο Σφραγιστικό Υλικό αντοχής έως 1500οC. Σε μαύρο χρώμα αλλά μπορεί και να βαφτεί. Δε σπάει και δέ θρυματίζεται αφού στεγνώσει. Για το Σφράγισμα αρμών εκτεθημένων σε υψηλές θερμοκρασίες και άμεσα στη φλόγα. Για φούρνους, τζάκια, καυστήρες, σόμπες κ.α

Ποσότητα:
5,03 €

Αφρός Πολυουρεθάνης. Προσφέρει εξαιρετικά θερμικά και ακουστικά χαρακτηριστικά καθώς συγκρατεί τη ζέστη, το κρύο, την υγρασία και τον ήχο. Είναι Κατάλληλη για για τη μόνωση και την πλήρωση σε τρύπες και κοιλότητες,

Ποσότητα:
5,03 €

Αφρός Πολυουρεθάνης ενός συστατικού ταχείας ωρίμανσης, μια επιπλέον απόδοση 75% σε σύγκριση με έναν κανονικό αφρό,ενώ παράλληλα διατηρεί το χαρακτηριστικό της "μικρής διόγκωσης". Ιδανικό για γρήγορη και εύκολη πλήρωση οπών, ρογμών ενώσεων,...για όλα τα είδη δομικών υλικών. Για τοποθέτηση και μόνωση πορτών και παραθύρων.

Ποσότητα: