Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
1,41 €

Ακρυλικός Στόκος Γενικής Χρήσης με άριστη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες. Παραμένει ελαστικός. Μετά την ξήρανση μπορεί να βαφτεί. Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλά κατασκευαστικά υλικά και λείες επιφάνειες. Κατάλληλη για εργασίες σχετικά με τη μόνωση σε ,τζάμια,σφράγιση σε παράθυρα και πόρτες, σύνδεση και επέκταση των αρμών.

Ποσότητα:
2,62 €

Ελαστομερής Στόκος Ρωγμών και Αρμών.Πολύ ελαστικός ακρυλικός στόκος για στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών σε τοίχους και ταράτσες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και παρακολουθεί εύκολα τις συστολές και διαστολές των ρωγμών.

Ποσότητα:
3,32 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος. Εξαιρετικά λεπτόκοκκος τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα, σπατουλάρισμα και την εξομάλυνση επιφανειών εσωτερικών χώρων πριν το βάψιμο

Ποσότητα:
3,83 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος Πάστα. Έτοιμος στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, για χρήση σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, γυψοσανίδες ή μπετόν. Έχει πολύ καλά γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα με το χέρι και ακόμα ευκολότερα με τριβείο, χωρίς πολύ σκόνη.

Ποσότητα: