Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,32 €

Διαλυτικό Πινέλου Vivechrom για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πινέλο ή ρολό.

Ποσότητα:
2,32 €

Διαλυτικό Πιστολιού αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πιστόλι.

Ποσότητα:
2,72 €

Λευκό Σμάλτο για επισκευές επιφανειών από σμάλτο ή πορσελάνη. Για να επισκευάζονται χτυπήματα, γδαρσίματα, χαράγματα σε ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια, νιπτήρες, μπανιέρες, τροχόσπιτα.

Ποσότητα:
3,42 €

100% Ακρυλικό Αστάρι Πλαστικών Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο και σπατουλαριστές επιφάνειες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, επιτυγχάνοντας πολύ καλό δέσιμο του υποστρώματος

Ποσότητα:
4,54 €

Οικολογικό Ακρυλικό Αστάρι Νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης για πλαστικά και ακρυλικά χρώματα. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης και σταθεροποιεί επιφάνειες σοβά, παρετίνας, μπετόν κ.λπ.

Ποσότητα:
4,84 €

Ακρυλικό Μικρονιζέ Αστάρι Νερού για τοίχους, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα.Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία καινούργιων και παλαιών επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι.

Ποσότητα:
5,54 €

Υπόστρωμα Βερνικοχρωμάτων για Ξύλινες Επιφάνειες. Τρίβεται πολύ εύκολα. Έχει υψηλή καλυπτικότητα, δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια.

Ποσότητα:
5,54 €

Αδιάβροχο ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτη με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα. Επιτυγχάνει το δέσιμο και τη σταθεροποίηση της επιφάνειας ενισχύοντας έτσι την καλύτερη πρόσφυση του τελικού χρώματος.

Ποσότητα:
5,54 €

Σιλικονούχο Ακρυλικό Αστάρι Νερού που αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια, έχοντας παράλληλα υψηλή διαπνοή. Συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό της μετανάστευσης αλάτων από τον τοίχο στην επιφάνεια του τελικού χρώματος, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει το φαινόμενο της ανερχόμενης υγρασίας από το έδαφος. Έχει ισχυρή πρόσφυση, μεγάλη διεισδυτικότητα και αντοχές σε αλκαλικά υποστρώματα.

Ποσότητα: