Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
29,24 €

Ακρυλικό Χρώμα Γενικής Χρήσης. Χρώμα εξωτερικής χρήσης που αποτελεί την πιο οικονομική λύση για επιφάνειες που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα.

Ποσότητα:
35,28 €

Επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών. Το VIVE ROOF είναι υδατοδιαλυτό λευκό ελαστομερές στεγανωτικό για ταράτσες, στηθαία, φωταγωγούς, στέγες με κεραμίδια και αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση στη στεγάνωση. Έχει υψηλή ελαστικότητα και αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ποσότητα:
36,29 €

Ακρυλικό Χρώμα Εξωτερικής Χρήσης που αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες σε επιφάνειες που χρειάζονται συχνή επαναβαφή και φρεσκάρισμα. Δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και έχει μεγάλη καλυπτικότητα και ισχυρή πρόσφυση.

Ποσότητα:
54,44 €

100% Ακρυλικό Χρώμα Εξωτερικής Χρήσης. Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα ματ παντός καιρού εξωτερικής χρήσης με εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα.

Ποσότητα:
65,52 €

100% Ακρυλικό Πλαστικό Χρώμα. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες σοβά, μπετόν κ.λπ. και προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε κατασκευές εκτεθειμένες στις συχνά αντίξοες συνθήκες της πατρίδας μας (ήλιο, βροχή και ατμοσφαιρική ρύπανση). Χαρακτηρίζεται ως ψυχρό χρώμα, αφού διαθέτει υψηλούς συντελεστές ανακλαστικότητας και εκπομπής, συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου που εφαρμόζεται.

Ποσότητα:
85,19 €

Θερμοπροστατευτικό Μονωτικό Χρώμα Τοίχου. Είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με θερμομονωτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα –καλοκαίρι. Διατηρεί την ελαστικότητά του και καλύπτει τέλεια τριχοειδή και μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.

Ποσότητα: