Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
6,55 €

Χρώμα Μαυροπίνακα.Προσφέρει μια επιφάνεια εξαιρετικά ανθεκτική στη χάραξη από κιμωλία. Αντέχει στο συνεχές πλύσιμο-τρίψιμο.

Ποσότητα:
7,86 €

Χρυσό Βερνικόχρωμα. Είναι ιδανικό για διακοσμητικές εφαρμογές (κορνίζες, εκκλησιαστικά είδη, κάγκελα, αγιογραφίες, γύψινες διακοσμήσεις, επιγραφές σε μάρμαρο). Παρέχει αντισκωριακή προστασία στις μεταλλικές επιφάνειες.

Ποσότητα:
10,08 €

Ακρυλικό Χρώμα Νερού Μεταλλιζέ. Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα νερού με μεταλλικό φινίρισμα.Για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ποσότητα:
11,16 €

Πλαστικό Χρώμα-Βάση Τεχνοτροποιών

Ποσότητα:
13,50 €

To Βερνίκι Νερού Πολλαπλών Χρήσεων Decorators' Varnish Polyvine είναι βερνίκι διακόσμησης και προστασίας όλων των επιφανειών. Διατίθεται σε τρία φινιρίσματα: Γυαλιστερό – Σατινέ – Dead Flat (εντελώς ματ). Είναι αδιάβροχο, προστατεύει τις επιφάνειες από λεκέδες, στίγματα, την θερμότητα, αποτυπώματα, γδαρσίματα, κλπ ενώ επιτρέπει την εξάτμιση των ατμών.

Ποσότητα:
15,00 €

Το Glitter Glaze της Polyvine είναι πανεύκολo στη χρήση γαλάκτωμα που περιέχει ζωηρό γκλίττερ, ιδανική διακόσμηση για τα παιδικά δωμάτια. Είναι άοσμο και μη τοξικό. Μόλις στεγνώσει, γίνεται εντελώς διάφανο, αφήνοντας το glitter να λαμποκοπά στην επιφάνεια.

Ποσότητα:
16,12 €

Το Crackle Glaze της Polyvine είναι ακρυλικό γαλάκτωμα σχεδιασμένο να δημιουργεί όμορφο κρακελέ εφέ τεχνοτροπίας. Είναι ο πιό απλός τρόπος για κρακελέ αποτέλεσμα που μπορεί να φτιάξει πανεύκολα ο καθένας, πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και σε όποιο συνδυασμό αποχρώσεων φαντάζεται κανείς.

Ποσότητα:
28,52 €

Διακοσμητικό Εφέ Μαρμάρου. Διακοσμητικό χρώμα τοίχων σε ανοιχτόχρωμες κατά προτίμηση αποχρώσεις με συνθέσεις από σκιές και σύννεφα.Με την χρήση σπάτουλας τεχνοτροπίας αποδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία η όψη μαρμάρινης επιφάνειας

Ποσότητα:
34,72 €

Διακοσμητικό Εφέ Αμμώδους Υφής. Διακοσμητικό χρώμα όπου το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί αίσθηση διάσκορπης λαμπερής άμμου.

Ποσότητα: