Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,62 €

Σπρέι Γυαλιστικό Ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων πλαστικών τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι Διάφανο Βερνίκι Μάτ. Γρήγορο στέγνωμα. Αντίσταση στις ακτίνες UV. Ανθεκτικό στο πετρέλαιο, χημικά και καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για: ξύλο, μέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί, πέτρα, πλαστικό.

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι σιλικόνης για λίπανση και προστασία πλαστικών ή ελαστικών τμημάτων. Εμποδίζει το τρίξιμο και τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα. Απωθεί το νερό.Εξαίρετη μηχανική και θερμική σταθερότητα.

Ποσότητα:
3,03 €

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για επιφάνειες ξύλου, μετάλλου, αλουμινίου, γυαλιού πέτρας και διάφορων ειδών πλαστικών.

Ποσότητα:
3,05 €

Σπρέι Γράσσο Με Τεφλόν Βαριάς Χρήσης για λίπανση μηχανικών τμημάτων από μέταλλο ή πλαστικό. Εμποδίζει τη φθορά και το κόλλημα. Εξαίρετη θερμική και μηχανική σταθερότητα. Απωθεί το νερό.

Ποσότητα:
3,53 €

Σπρέυ Καθαρισμού Υφασμάτινων Επιφανειών

Ποσότητα:
3,83 €

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο χρώμα κατάλληλο για ζάντες αλλά και το αμάξωμα. ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση

Ποσότητα:
3,83 €

Σπρέι Πίσσας Υποδαπέδιας Προστασίας. Ειδικά διαμορφωμένο υλικό με ηχομονωτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Προστατεύει το κάτω και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου προσφέροντας αντιχαρακτηκότητα απο χτυπήματα πέτρας.

Ποσότητα:
4,03 €

Διαλυτικό Σβησίματος Σε Σπρέι. Ειδικό διαλυτικό σε μορφή αεροζόλ κατάλληλο για τη διάλυση άχνας σε περιοχές σβησιμάτων κατά τη διάρκεια της βαφής

Ποσότητα: