Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,62 €

Σπρέι Γυαλιστικό Ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων πλαστικών τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι σιλικόνης για λίπανση και προστασία πλαστικών ή ελαστικών τμημάτων. Εμποδίζει το τρίξιμο και τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα. Απωθεί το νερό.Εξαίρετη μηχανική και θερμική σταθερότητα.

Ποσότητα:
3,53 €

Σπρέυ Καθαρισμού Υφασμάτινων Επιφανειών

Ποσότητα:
3,83 €

Σπρέι Πίσσας Υποδαπέδιας Προστασίας. Ειδικά διαμορφωμένο υλικό με ηχομονωτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Προστατεύει το κάτω και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου προσφέροντας αντιχαρακτηκότητα απο χτυπήματα πέτρας.

Ποσότητα:
3,83 €

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο χρώμα κατάλληλο για ζάντες αλλά και το αμάξωμα. ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση

Ποσότητα:
4,03 €

Διαλυτικό Σβησίματος Σε Σπρέι. Ειδικό διαλυτικό σε μορφή αεροζόλ κατάλληλο για τη διάλυση άχνας σε περιοχές σβησιμάτων κατά τη διάρκεια της βαφής

Ποσότητα:
4,03 €

Αντισιλικόνη Σε Σπρέι. Ειδικό καθαριστικό για την απομάκρυνση ελαίων,κοιλίδων, σιλικόνης απο την επιφάνεια πρίν τη βαφή.

Ποσότητα:
4,03 €

Σπρέι Αντισκωριακό Κερί. Αντιδιαβρωτικό κερί για τα εσωτερικά και εξωτερικά κλειστά μέρη του αυτοκινήτου(Θόλους κ.α)

Ποσότητα:
4,03 €

Ταχυστέγνωτο Χρώμα Rally. Κατάλληλο για βάση αντίθεσης σε εφέ σπρέι καθώς και βαφές στο αυτοκίνητο. Επίσης κατάλληλο για ζάντες και το αμάξωμα.ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα.

Ποσότητα: