Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
3,83 €

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο χρώμα κατάλληλο για ζάντες αλλά και το αμάξωμα. ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση

Ποσότητα:
4,03 €

Αντισιλικόνη Σε Σπρέι. Ειδικό καθαριστικό για την απομάκρυνση ελαίων,κοιλίδων, σιλικόνης απο την επιφάνεια πρίν τη βαφή.

Ποσότητα:
4,03 €

Ταχυστέγνωτο Χρώμα Rally. Κατάλληλο για βάση αντίθεσης σε εφέ σπρέι καθώς και βαφές στο αυτοκίνητο. Επίσης κατάλληλο για ζάντες και το αμάξωμα.ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα.

Ποσότητα:
4,03 €

Διαλυτικό Σβησίματος Σε Σπρέι. Ειδικό διαλυτικό σε μορφή αεροζόλ κατάλληλο για τη διάλυση άχνας σε περιοχές σβησιμάτων κατά τη διάρκεια της βαφής

Ποσότητα:
5,00 €

Μαύρο-διαφανές βερνίκι που αναδεικνύει τα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου.Γυαλάδα που διαρκεί.Δε χαράσσεται.Ανθεκτικό στα χτυπήματα, στις καιρικές συνθήκες, στο πετρέλαιο & στα χημικά καθαριστικά.

Ποσότητα:
5,05 €

Κόκκινο Χρώμα Για Δαγκάνες Φρένων

Ποσότητα:
5,54 €

Σπρέι Ακρυλικό Βερνίκι. Διαυγέστατο υψηλής γυαλάδας βερνίκι ακρυλικής ποιότητας. Λόγω των υψηλών στερεών δίνει μεγάλο πάχος φιλμ, άριστο γλασσάρισμα και υψηλή γυαλάδα και είναι κατάλληλο για υψηλής ποιότητας ολικές ή μερικές βαφές.

Ποσότητα:
5,74 €

Σπρέι Αστάρι Γεμιστικό. Υψηλής ποιότητας και γεμιστικότητας. Αστάρι με ιδανική πρόσφυση σε άτριφτα εργοστασιακά πάνελ.

Ποσότητα:
5,74 €

Σπρέι Χρώμα Προφυλακτήρα. Ταχυστέγνωτο Ακρυλικό Ασταρόχρωμα για πλαστικά μέρη. Εξαιρετική κάλυψη. Κατάλληλο για εφαρμογή σε όλους τους τύπους πλαστικών εκτός πολυεθυλαίνειο(PE).

Ποσότητα: