Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,72 €

Χαρτοταινία Μασκαρίσματος. Αυτοκόλλη ταινία μασκαρίσματος με βάση εμποτισμένο, αδιάβροχο χαρτί.Ανθεκτικά σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως διαλύτες χρωμάτων. Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 80 ℃. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μετά τη χρήση, χωρίς οποιαδήποτε υπολείμματα κόλλας

Ποσότητα:
1,00 €

Χαρτοταινία Μασκαρίσματος για διάφορες εφαρμογές, αντοχής σε θερμοκρασίες μέχρι και 80°C.

Ποσότητα:
1,31 €

Ταινία Μασκαρίσματος. Ασφαλής πρόσφυση, καθαρή αποκόλληση και δεν αφήνει δόντι.Πολύ καλή εφαρμογή σε καμπύλες επιφάνειες χωρίς να σκίζεται εύκολα σε γωνίες.

Ποσότητα:
3,53 €

Ταινία Διαχωρισμού Χρωμάτων. Ιδανική για βάψιμο και κόψιμο χρωμάτων. Η ταινία απλώνεται και τεντώνεται ιδανικά σε γωνίες και κούρμπες και κόβεται εύκολα. Δίνει άριστο κόψιμο στα χρώματα λόγω τής λεπτότητος της.

Ποσότητα:
5,05 €

Ταινία Μασκαρίσματος Μπλέ. Ταινία μασκαρίσματος με αντοχή στις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας μέχρι και 7 ημέρες.Κατάλληλη για βαφές, βερνίκια.

Ποσότητα:
15,82 €

Ταινία Σβησίματος Βαφής. Ταινία κατάλληλη για την επαναβαφή μπαλωμάτων και για τη διαδικασία σβησίματος μιάς και αποφεύγεται η δημιουργία "δοντιού".

Ποσότητα:
21,38 €

Ταινία Μασκαρίσματος Παρμπρίζ 3Μ. Κατάλληλη για το μασκάρισμα του παρ μπρίζ των αυτοκινήτων κατά τη διαδικασία επαναβαφής αυτοκινήτου.

Ποσότητα: