Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Η ΧΡΩΤΕΧ δημιουργήθηκε το 1945 και για πάνω από εξήντα χρόνια διατηρεί κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Η επιτυχία της οφείλεται στην μεγάλη ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της η οποία διασφαλίζεται με αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

 

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Η εταιρεία MEQUIAR'S ιδρύθηκε πριν απο έναν αιώνα στην Αγγλία και παράγει προιόντα φροντίδας εμφάνισης αυτοκινήτου.

 

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Το 1932 ιδρύεται η Vivechrom και εκτοτε ασχολείται με τη  βιομηχανική παραγωγή, επεξεργασία, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία κάθε είδους βερνικιών, χρωμάτων και πλαστικών υλών Σήμερα η Vivechrom είναι ενεργό μέλος της AKZONOBEL τη μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκόσμια στον κλάδο των χημικών.

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Η Soudal είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος κατασκευαστής στην Ευρώπη στεγνωτικών υλικών, Αφρών PU και συγκολλητικών υλικών.Προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα, που παρέχουν λύσεις στις πιο πολλές εφαρμογές συγκόλλησης, σφράγισης, στεγάνωσης και αρμολόγησης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στις κατασκευές, τη βιομηχανία και εφαρμογές τύπου «Κάντο Μόνο σου»

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Η MORRIS SPRAY ανήκει στον όμιλο F.F GROUP. Η F.F Group Tools εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή σε μία μεγάλη γκάμα εργαλείων χειρός, αναλώσιμα, εργαλεία κήπου, γάντια και παπούτσια εργασίας κ.α

 

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Η Polyvine Ltd είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των διακοσμητικών χρωμάτων. Από το 1986 (χρονολογία ίδρυσης της εταιρείας) η Polyvine έχει σημειώσει ξεχωριστές πρωτιές (π.χ χρώματα πολυουρεθάνης νερού) και έχει δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τομέα των τεχνοτροπιών: ειδικά βερνίκια, γαλακτώματα, χρώμα κιμωλίας κ.α.

 

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Από τότε που ιδρύθηκε το 1917 στη Βαρκελώνη, η ΤΙΤΑΝ παρήγαγε χρώματα, σμάλτο, βερνίκια, επιστρώσεις σε σκόνη, χρώματα για τις καλές τέχνες και χειροτεχνίες, καθώς και τα συναφή προϊόντα. Ο κύριος στόχος της εταιρείας  ΤΙΤΑΝ  είναι να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα τις τελευταίες και κατά συνέπεια πλέον προηγμένες τεχνικές λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα κατασκευασμένα με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον. 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα... 

Προϊόντα προστασίας & Χημικά καθαρισμού αυτοκινήτου.

 

 

 

 

 

  Δείτε όλα τα προϊόντα...