Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
3,32 €

Το ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ Ε/1916 ΑΡΓΟ είναι διαλυτικό για υποστρώματα, βερνίκια και λάκκες πολυουρεθάνης.

Ποσότητα:
5,54 €

Υπόστρωμα Βερνικοχρωμάτων για Ξύλινες Επιφάνειες. Τρίβεται πολύ εύκολα. Έχει υψηλή καλυπτικότητα, δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια.

Ποσότητα:
6,25 €

Συντηρητικό Βερνίκι Πέτρας για πέτρες, μάρμαρα, πλάκες Καρύστου, πλάκες τύπου Μάλτας, πορόλιθου, κεραμίδια, τούβλα. Έχει μεγάλη πρόσφυση, στιλπνότητα, σκληρότητα και αντοχή στα κτυπήματα και την τριβή

Ποσότητα:
7,25 €

Συντηρητικό Ξύλου Βάσεως Διαλύτη

Ποσότητα:
8,06 €

Οικολογικό Αστάρι Βερνικοχρωμάτων για Ξύλινες Επιφάνειες Βάσεως Νερού.Ιδανικό για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες.Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε παλαιά βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές).Εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση του τελικού χρώματος.

Ποσότητα:
8,77 €

Συντηρητικό Βερνίκι Ξύλου Βάσεως Νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από τους μύκητες. Έχει μεγάλη διεισδυτικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία.

Ποσότητα:
8,87 €

Βερνίκι Θαλάσσης

Ποσότητα:
9,08 €

Ριπουλίνη Νερού Οικολογική για ξύλινες επιφάνειες για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Έχει μεγάλη λευκότητα και δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Φιλικό για το χρήστη και το περιβάλλον.

Ποσότητα:
9,77 €

Προστατευτικό Εμποτιστικό Πέτρας Νερού.Προστατεύει τις απορροφητικές – πορώδεις επιφάνειες από την υγρασία και προσδίδει υδατοαπωθητικότητα, αδιαβροχοποίηση και εξαιρετική αντοχή στα έλαια και τα λίπη.

Ποσότητα: